Toiminta
____________________________________________________________________________________________

Kristillinen Taideseura on valtakunnallinen keskusseura. Viimeisten vuosikymmenien aikana seuralla on ollut paikallisyhdistyksiä Helsingissä, Lahdessa, Loimaalla (Lounais-Suomi), Kotkassa ja Mikkelissä. Kristittyjen taiteilijoiden vuonna 1989 perustettu valtakunnallinen yhdistys Christian Artists Finland (CAF) on seuran yhteisöjäsen. Paikallisyhdistysten edustajat valitsevat Kristillisen Taideseuran hallituksen vuosikokouksessa, joka on maaliskuussa Marian ilmestyspäivänänä. Vuosikokouksen yhteydessä järjestetään seuran vuosijuhla.  Paikallisyhdistysten oma toiminta on vaihtelevaa. Yhdistyksestä riippuen järjestetään erilaisia jäseniltoja, taide- ja kulttuuriaiheisia esitelmätilaisuuksia, retkiä, konsertteja, maalauskursseja ja taidenäyttelyjä. Kristillisen Taideseuran edustajia on osallistunut kristillinen taidetapahtuma Imaginen suunnitteluun ja toteutukseen pääkaupunkiseudulla 2010, 2011 ja 2014. Vuodesta 1978 alkaen Kristillinen Taideseura on julkaissut vuosittain lehteä Ars Magna.

Wim van der Kooij opettaa Heprealaisia tansseja Espoon Tapiolan seurakunnan Uskon Yössä 2015.

Kuva: Heikki Damski

Jumalanäidin lasi-ikoni Lammin luostarikeskuksessa