Toiminta
____________________________________________________________________________________________

Kristillinen Taideseura on valtakunnallinen keskusseura. Kristittyjen taiteilijoiden vuonna 1989 perustettu valtakunnallinen yhdistys Christian Artists Finland (CAF) on seuran yhteisöjäsen. Jäsenet valitsevat Kristillisen Taideseuran hallituksen vuosikokouksessa, joka on maaliskuussa Marian ilmestyspäivänänä. Vuosikokouksen yhteydessä järjestetään seuran vuosijuhla. Seura on järjestänyt erilaisia jäseniltoja, taide- ja kulttuuriaiheisia esitelmätilaisuuksia, retkiä, konsertteja, maalauskursseja ja taidenäyttelyjä. Kristillisen Taideseuran edustajia on osallistunut kristillinen taidetapahtuma Imaginen suunnitteluun ja toteutukseen pääkaupunkiseudulla 2010, 2011 ja 2014. Vuodesta 1978 alkaen Kristillinen Taideseura on julkaissut vuosittain lehteä Ars Magna.

irja.aro-heinila@artboxirja.net