PERUUTETTU / SIIRRETTY: Kristillisen Taideseuran vuosijuhla ja vuosikokous

PRH ilmoittaa, että koronaepidemian rajoittamiseksi laaditun väliaikaisen lain perusteella yhdistyksen vuosikokousta voidaan myöhentää 30.9.2020 asti. Karanteenisuositusten jatkuessa Kristillisen Taideseuran vuosikokous on siirretty pidettäväksi syyskuun lopulla. Kokouksen aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Varsinainen vuosijuhla on peruutettu mutta kokoonnumme Kulttuuriklubiin Temppeliaukion kirkolle 27.10.2020 klo 18. Ohjelmasta vastaa Kristillinen Taideseura.

Kulttuuriklubin ohjelmassa pyrimme ainakin osittain ottamaan alunperin maaliskuulle suunnitellun vuosijuhlan esityksiä mukaan, ohjelma alla. Muutokset mahdollisia.

Vuosijuhla

”Marian ilmestys aiheena taiteessa” kulttuurihistorioitsija Riikka Stewen

”Rakkaus on väkevä kuin kuolema” oopperan esittelyä, säveltäjä Kari Tikka ja oopperalaulaja Esa Ruuttunen

Kristillisen Taideseuran ensimmäisen sihteerin Kalle Sandelinin puhe vuosijuhlassa Marianpäivänä 1920 – professori Heikki Kirjavainen